FinnEM ry:n hallitus

FinnEM on päivystyksen ja ensihoidon ammattilaisten yhteinen järjestö, johon kuluu lähes 700 jäsentä kautta Suomen. Me FinnEMssä ajattelemme, että hyvinvoiva ammattilainen luo potilaskeskeisen työyhteisön. Ota yhteyttä finnem at finnem.fi.

Haluatko liittyä FinnEMin jäseneksi? Jäsenyys ei maksa mitään, mutta sinun tulee olla akuuttihoidon parissa työskentelevä terveydenhuollon ammattilainen.

Täytä tietosi ja lähetä jäsenhakemus painamalla Lähetä-painiketta!  Eeva Tuunainen 

   Toiminnanjohtaja
   Akuuttilääketieteeseen erikoistuva lääkäri

  Toivon avointa kehittävää vuoropuhelua ja toisiltamme oppimista akuutisti sairastuneen potilaan hoitoon osallistuvien ammattilaisten kesken. Potilaskeskeistä hoitoa on myös ammattilaisten työkyvystä huolehtiminen ja toisen asemaan asettuminen.


  Juuso Laitinen

   Hallituksen varapuheenjohtaja
   Ensihoitaja

  Haluaisin kehittää ensihoidon työssäjaksamista. Huolehtia työkavereista ja omalta osaltani vaikuttaa asenteisiin ettei jengi kyynistyisi. #työkaveriaeijätetä


  Joona Pöyhönen 

   Sihteeri
   Ensihoitaja AMK

  ”Vapaa-aikaa” täyttää sivutoiminen ensihoidon opettaminen, yamk-opiskelu ja sopimuspalokuntalaisuus ✌🏻 sekä penkkiurheilu ja palloilulajit.


  Laura-Maria Poikela

   Hallituksen jäsen
   Juristi (OTM), ensihoitaja AMK

  Nykyisin juristi, kolmisen vuotta sitten vielä heijastinhousuissa Varsinais-Suomessa ensihoitajana. Vapaa-aikaan kuuluu maasto- ja maantiepyöräily, koira ja kaverit sekä vapaaehtoistyö eri muodoissa. Väitöskirjaa rikosprosessioikeudesta pitäisi myös kirjoitella.


  Antti Haataja

   Hallituksen jäsen
  Sairaanhoitaja/kipsimestari

  Hyvässä työyhteisössä on voimaa. Työhyvinvointia edistämällä parannamme myös hoidonlaatua. Haluan olla mukana tuomassa positiivisuutta ja iloista asennetta akuuttihoitotyöhön.


  Marko Hoikka 

   Hallituksen jäsen
   Ylilääkäri

  Olen 40-vuotias ensihoidon ylilääkäri Kainuusta.


  Olli Tuunainen 

   Taloudenhoitaja
   Insinööri

  Haluan tukea FinnEMiä erityisesti nyt yhdistyksen alkuvaiheessa tuomalla kokemusta ja rakenteita projektointiin ja taloushallintoon.


  Juho Liukkonen
   Hallituksen jäsen
   Akuuttilääketieteen erikoislääkäri

  41-v akuuttilääketieteen erikoislääkäri Jyväskylästä. Ammatillisesti minua kiinnostaa akuuttilääketieteen koulutus ja rooli Suomen päivystyksissä. Vapaa-ajan täyttävät viisilapsinen perhe ja tämän joskus salliessa liikunta ulkona pyörällä tai tuulen viemänä.


  Joonas Skaffari 

   Hallituksen jäsen
   Ensihoitaja AMK

  Toimin sairaanhoitajana Kymenlaakson keskussairaalan päivystyksessä. Lisäksi keikkailen ensihoidossa mahdollisuuksien mukaan. Vapaa-ajalla parasta on matkustaminen eri maailmankolkkiin ja kaverit.

  Inka Häkkinen
   Hallituksen jäsen
  Sairaanhoitaja


  Marika Sormunen 

   Varajäsen
   Ensihoitaja AMK

  Työuraa minulla on takana neljä vuotta. Vapaa-aikani kuuluu luonnossa nautiskellen, tankotanssisalilla ja laulutunneilla, sekä sosiaalisen median ihmeellisyyksien pyörteissä.

   


  Katri Oksanen
   Varajäsen
  Yleislääketieteen erikoistuva

  Valmistun kevään aikana yleislääketieteen erikoislääkäriksi ja siirryn työhön TYKSin päivystykseen. Vapaa-ajan täyttää crossfit.

   


  Jukka Kettunen 

   Varajäsen
   Ensihoidon lehtori

  Toimin ensihoidon lehtorina Metropolia AMK:ssa Helsingissä. Sivutoimisesti lentelen HEMS-ensihoitajana Lapissa FinnHEMS 51:ssä. Olen fanaattinen crossfit-kultisti ja perheenisä (ei niin fanaattinen).


  Laura Carsten 

   Varajäsen
   Ensihoitaja

  Ensihoitaja ja perheenäiti Espoosta. Työskentelen ambulanssissa Jorvin alueella ja toimin osa-aikaisena ensihoidon lehtorina Arcadassa. Olen intohimoinen pyöräilijä ja vapaa-aika kuluu usein urheillessa.


  Heljä Vänni
   Varajäsen
   Akuuttilääketieteen erikoislääkäri

  36-vuotias akuuttilääketieteen erikoislääkäri Joensuusta. Toimin päivystysalueella Pohjois-Karjalan keskussairaalassa. Olen innostunut erikoisalani ja ammattitaitoni kehittämisestä. Vapaa-ajan täyttää perhe, luonto ja liikunta.

   

   


  Minna Kätkä 

   Varajäsen
  Akuuttilääketieteeseen erikoistuva lääkäri

  Haluan olla mukana edistämässä päivystysten ja ensihoidon yhteistyötä eri ammattiryhmien välillä, sujuvoittamassa prosesseja potilaan parhaaksi ja kehittämässä osaamista akuuttipotilaiden hoidossa.

   

  X