FinnEM ry:n hallitus

FinnEM on päivystyksen ja ensihoidon ammattilaisten yhteinen järjestö, johon kuluu lähes 700 jäsentä kautta Suomen. Me FinnEMssä ajattelemme, että hyvinvoiva ammattilainen luo potilaskeskeisen työyhteisön. Ota yhteyttä finnem at finnem.fi.

Haluatko liittyä FinnEMin jäseneksi? Jäsenyys ei maksa mitään, mutta sinun tulee olla akuuttihoidon parissa työskentelevä terveydenhuollon ammattilainen.

Täytä tietosi ja lähetä jäsenhakemus painamalla Lähetä-painiketta!  Eeva Tuunainen 

   Toiminnanjohtaja
   Akuuttilääketieteeseen erikoistuva lääkäri

  Toivon avointa kehittävää vuoropuhelua ja toisiltamme oppimista akuutisti sairastuneen potilaan hoitoon osallistuvien ammattilaisten kesken. Potilaskeskeistä hoitoa on myös ammattilaisten työkyvystä huolehtiminen ja toisen asemaan asettuminen.


  Antti Haataja

   Varapuheenjohtaja
  Sairaanhoitaja/kipsimestari

  Hyvässä työyhteisössä on voimaa. Työhyvinvointia edistämällä parannamme myös hoidonlaatua. Haluan olla mukana tuomassa positiivisuutta ja iloista asennetta akuuttihoitotyöhön.


  Joona Pöyhönen 

   Sihteeri
   Ensihoitaja AMK

  ”Vapaa-aikaa” täyttää sivutoiminen ensihoidon opettaminen, yamk-opiskelu ja sopimuspalokuntalaisuus ✌🏻 sekä penkkiurheilu ja palloilulajit.


  Juho Liukkonen
   Hallituksen jäsen
   Akuuttilääketieteen erikoislääkäri

  41-v akuuttilääketieteen erikoislääkäri Jyväskylästä. Ammatillisesti minua kiinnostaa akuuttilääketieteen koulutus ja rooli Suomen päivystyksissä. Vapaa-ajan täyttävät viisilapsinen perhe ja tämän joskus salliessa liikunta ulkona pyörällä tai tuulen viemänä.


  Inka Häkkinen

   Hallituksen jäsen
  Ensihoitaja/ sairaanhoitaja

  Työelämässä minua kiehtoo jatkuva oppiminen. Pidän yksilön vastuuta oman työnsä kehittämisestä tärkeänä.
  Vapaa-ajan täyttää neljä aktiivisesti harrastavaa lasta, joiden liikuttamisen välissä yritän itse ehtiä liikkumaan.


  Aapo Liukko

   Hallituksen jäsen

  31-vuotias paljasjalkainen Jyväskyläläinen. Tällä hetkellä hoitotason ensihoitajana ambulanssissa. Työkokemusta löytyy myös päivystyksestä. Erityisesti ensihoidon kehittäminen on lähellä sydäntäni. Tykkään myös kirjoitella Systoleen erilaisia juttuja (akuutti)hoitotyöstä. Vapaa-aika kuluu urheillessa ja pelatessa.


  Juuso Laitinen

   Hallituksen jäsen
   Ensihoitaja

  Haluaisin kehittää ensihoidon työssäjaksamista. Huolehtia työkavereista ja omalta osaltani vaikuttaa asenteisiin ettei jengi kyynistyisi. #työkaveriaeijätetä


  Jussi Kuuttila

   Hallituksen jäsen

  Heippa hei. 35-vuotias sairaanhoitaja, aiemmin ensihoitoon suuntautunut lähihoitaja. Nykyään työskentelen Meilahden yhteispäivystyksessä. Pyrin edistämään avointa kommunikointia ja tasavertaisuutta kaikkien ammattiryhmien välillä. Tällä hetkellä suosikkiaktiviteettini on suppailu.


  Olli Tuunainen 

   Taloudenhoitaja
   Insinööri

  Haluan tukea FinnEMiä erityisesti nyt yhdistyksen alkuvaiheessa tuomalla kokemusta ja rakenteita projektointiin ja taloushallintoon.


  Joonas Skaffari 

   Hallituksen jäsen
   Ensihoitaja AMK

  Toimin sairaanhoitajana Kymenlaakson keskussairaalan päivystyksessä. Lisäksi keikkailen ensihoidossa mahdollisuuksien mukaan. Vapaa-ajalla parasta on matkustaminen eri maailmankolkkiin ja kaverit.


  Heljä Vänni
   Varajäsen
   Akuuttilääketieteen erikoislääkäri

  36-vuotias akuuttilääketieteen erikoislääkäri Joensuusta. Toimin päivystysalueella Pohjois-Karjalan keskussairaalassa. Olen innostunut erikoisalani ja ammattitaitoni kehittämisestä. Vapaa-ajan täyttää perhe, luonto ja liikunta.


  Jukka Kettunen 

   Varajäsen
   Ensihoidon lehtori

  Toimin ensihoidon lehtorina Metropolia AMK:ssa Helsingissä. Sivutoimisesti lentelen HEMS-ensihoitajana Lapissa FinnHEMS 51:ssä. Olen fanaattinen crossfit-kultisti ja perheenisä (ei niin fanaattinen).


  Katri Oksanen
   Varajäsen
  Yleislääketieteen erikoislääkäri, akuuttilääketieteen erikoistuva.

  Työskentelen TYKS Akuutilla, tosin tällä hetkellä vanhempainvapaalla tuoreen perheenlisäyksen kanssa.

   


  Johannes Kärkkäinen

   Varajäsen
   Lääkäri ja lääkäriyrittäjä

  Toimin palveluntuottaja Laatupäivystyksen vastuulääkärinä Kouvolassa, haluan edistää potilaiden hyvää hoitoa terveydenhuollossa. Tämä tarkoittaa käytännössä hyvää meininkiä työpaikoilla, korkealaatuista kouluttamista ja asioiden mittaamista.


  Anu Venesoja
   Varajäsen
  Ensihoitaja ja ensihoidon
  kenttäjohtaja (Eksote)

  Tutkiva ensihoitaja, joka haluaa edistää potilasturvallisuutta työhyvinvoinnin kautta

   


  Dimitri Lisitsyn
   Varajäsen
  Ensihoitopuuhastelija

  Kirjotan, kuvaan ja matkustan ensihoidon parissa. Organisaatioiden välinen yhteistyö, kansainvälinen yhteistyö ja mukavuus alueiden yli menevä yhteistyö on omaa bravuuria.


  Marjo Järvenpää

   Varajäsen
  Ensihoitaja
  Oulu-Koillismaan Pelastuslaitos

  Vapaa-aika kuluu vauhdikkaasti urheillessa sekä lasten kanssa.

  X