Päätöksenteko-workshop

“Taas tämä. Ei sillä koskaan mitään ole.”

Päätöksenteko-workshop 5.5.2020, Terkko Health Hub, Meilahti, Helsinki

Haasta omat ennakkoasenteesi!

Päätöksenteko-workshopissa osallistujat saatetaan turvalliselle (mutta aavistuksen provokatiiviviselle) tutkimusmatkalle oman pääkopan sisälle. Focus on päätöksen “syntymisessä” eli niissä ajattelumalleissa jotka johdattelevat päätöksentekoamme.

Käsiteltävät potilastapaukset ovat universaaleja ja täysin sovellettavissa ammattiryhmäkohtaisesti. Workshop sopii näin ollen kaikille ammattiryhmille riippumatta koulutus- ja/tai kokemustaustasta. Workshopissa ei kilpailla tai arvioida keskenään eri osallistujien päätöksentekokykyä tai -osaamista, vaan pidetään hauskaa, sillä kouluttajienkaan ajatuksenjuoksusta ei ole aivan täyttä varmuutta.

Osallistujat oppivat myös yksinkertaisen ja nopea tavan harjoitella päätöksentekoa esim. omassa työyksikössä tai oman työparin kanssa. Toimintamallia voi käyttää niin opiskelijaohjauksessa kun vaativien potilastapausten läpikäynnissä.

Kouluttajina toimivat:

Oskar Hagström
Ensihoitopäällikkö, Soite, Kokkola

Christoffer Ericsson
Ensihoidon koulutusvastaava, Arcada AMK,
EMSc Applied Psychology, Ensihoitaja YAMK

Aika ja Paikka: Ti 5.5.2020 klo 8-16, Terkko Health Hub, Meilahti, Helsinki

Hinta: 250 eur+alv. Sisältää materiaalit, aamupalan, lounaan ja iltapäiväkahvin.

Ilmoittautuminen viimeistään 21.4.2020 mennessä osoitteeseen: finnem@finnem.fi*.

Huom! Paikkoja kurssille on vain 20, joten varaa paikkasi hyvissä ajoin.
Kurssista saa todistuksen ja erikoistuville lääkäreille haemme erikoistumispisteitä Itä-Suomen yliopistolta seuraaville erikoisaloille:

  • Akuuttilääketiede 7h
  • Yleislääketiede 7h

*Ilmoittautuminen on sitova. Finnem pidättää oikeuden perua koulutuksen, mikäli kurssille ei tule tarpeeksi ilmoittautuneita. Tässä tapauksessa jo kurssin maksaneille palautetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan.