Lääkäreitä ja hoitajia Keski-Suomen keskussairaalan päivystykseen!

Hyppää meidän jengiin ja tule mukaan luomaan Keski-Suomen keskussairaalan päivystysyksiköstä kansallisesti entistä vetovoimaisempi yhteispäivystys! 🔥

Jyväskylän @sairaalanova hakee mukaan vahvuuteensa kahta AKUUTTILÄÄKETIETEEN ERIKOISLÄÄKÄRIÄ päivystykseen sekä akuutti- tai päivystyshoitotyöstä kiinnostuneita SAIRAANHOITAJIA päivystykseen sekä päivystysosastolle.

Yhteispäivystyksemme on yksi maan suurista päivystysyksiköistä, jossa hoidetaan noin 75 000 päivystyskäyntiä vuodessa.

Miksi tulla meille? ❤️

Meillä Sairaala Novassa työyhteisöön on helppo tulla. Yhteistyö toimii, perehdytyksestä huolehditaan ja apua saa aina, kun sitä tarvitsee. Uudesta sairaalastamme löytyvät modernit ja muuntuvat työtilat sekä uudet laitteet.

AKUUTTILÄÄKETIETEEN ERIKOISLÄÄKÄRI, päivystysalueella kanssasi työskentelee 15-20 kollegaa. Uusille kollegoillemme tarjoamme vahvan seniorituen, kannustavan palkkauksen, mahtavan työyhteisön sekä joustavan työaikamallin. Jos sinua kiinnostaa kouluttajalääkärinä toimiminen, niin arvaa mitä? Toinen viroista on akuuttilääkärien kouluttajalääkärin virka!

SAIRAANHOITAJILLE meillä on tarjolla töitä päivystyksessä ja päivystysosastolla, joissa työskennellään osana moniammatillista tiimiä eri erikoisalojen potilaiden parissa. Olit sitten akuutti- ja päivystyshoitotyön vahva osaaja tai uraansa aloitteleva hoitotyön ammattilainen, meillä et jää yksin. Mahdollistamme sinulle etenemisen urakehitysmallimme mukaisesti sekä siihen sidotun palkkauksen.

Jyväskylän Sairaala Nova

Keskussairaalamme Sairaala Nova otettiin käyttöön alkuvuodesta 2021. Kurkkaa täältä jo etukäteen uutta sairaalaamme: https://www.youtube.com/watch?v=Na8_BTORwTQ

Jyväskylä kaupunkina on viihtyisä ja nuorekas. Meillä on upea järviluonto, neljä kansallispuistoa, urbaania kaupunkikulttuuria ja tuhansia tapahtumia. Tutustu Jyväskylään asuinpaikkana https://visitjyvaskyla.fi/.

Hae meille!

Sykkiikö sydän päivystystyölle? Lue lisää alla olevista linkeistä ja jos jokin mietityttää, niin kysy lisätietoja! 😍

AKUUTTILÄÄKETIETEEN ERIKOISLÄÄKÄRI: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/akuuttilaaketieteen-erikoislaakari-2-ksshp-07-13-21/

Akuuttilääketieteen ylilääkäri Tuomo Kyrönlahti, puh. 050 581 6449, tuomo.kyronlahti@ksshp.fi

Jos olet vielä erikoistumisvaiheessa, niin olethan yhteydessä suoraan sähköpostitse ylilääkäri Tuomoon, niin katsotaan työmahdollisuuksia sinun tilanteesi huomioiden.

SAIRAANHOITAJA: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/sairaanhoitaja-paivystys-ja-paivystysosasto-ksshp-07-14-21/

Ylihoitaja Jarmo Hiekkataipale, puh. 014 269 5610, jarmo.hiekkataipale@ksshp.fi

Tervetuloa meille töihin!