Lääkäriksi Betonihelvettiin?

Töihin betonihelvettiin? Pohjois-Kymen sairaalarakennuksen tunkkaisessa pohjakerroksessa palvelee pieni ja sielukas päivystyspiste nykyisen Suur-Kouvolan noin 90000 ihmisen väestöä. Sairaalasta löytyy päheen päivystyksen lisäksi erikoissairaanhoidon politoimintaa ja perusterveydenhuollon vuodeosastoja. Pihan poikki kulkemalla pääset mielisairaalaan ja jos *** osuu tuulettimeen, niin ensihoidon lääkäriyksikön perusleiri löytyy noin 10 minuutin automatkan päästä.

1.3.2020 alkaen päivystystä on pyörittänyt yhteistyössä kuntayhtymä KYMSOTE:n kanssa Kymenlaakson Laatupäivystys Oy. Palveluntuottaja huolehtii pääosasta päivystyksen lääkärityövoimasta ja tällä hetkellä firman kautta tarjolla on kaksi 24/7 vuoroa sekä kaksi pitkää päivävuoroa kello 8-22 kaikkina viikonpäivinä. Kymenlaakson Laatupäivystys Oy on siinä mielessä kummallinen firma, että haluamme pitää työntekijämme työkykyisinä ja -taitoisina tarjoamalla kunnon korvauksen lisäksi kaikenlaisia etuja ja koulutusta. Kysykää vaikka työntekijöiltämme 😉  KYMSOTE johtaa ja valvoo sekä tuottaa päivystykseen päivä- ja iltavuoroja kaikkina viikonpäivinä.

Itse päivystys on jaettu riesaksi äityneen kulkutaudin vuoksi kahteen osaan. Sekä puhtaalla, että likaisella puolella hoidetaan potilaita vauvasta vaariin ja vaivojen kirjo ulottuu silsasta septiseen sokkiin. Labrat ja päivystyskuvantaminen saadaan 24/7. Palveluntuottaja on saanut houkuteltua (pakotettua) töihin päivystykseen laajan kaartin eturivin kliinikoita. Erikoislääkäreitä päivystyksessä työskentelee tällä hetkellä akuuttilääketieteen, yleislääketieteen ja neurologian aloilta.

Mikäli duuni betonihelvetissä hotsittaa, ota yhteyttä palveluntuottajan vastuulääkäriin Johannes Kärkkäiseen (johannes.karkkainen@gmail.com, +358503610418) tai suoraan suhteeseen mieliessäsi KYMSOTE:n päivystyksen ylilääkäriin Kimmo Salmioon (kimmo.salmio@kymsote.fi).