Lääkäriksi KAKS:n päivystykseen, teholle/valvontaan ja/tai ensihoitoon!

Hei sinä lääketieteen opiskelija, erikoisalaasi vielä etsivä tai erikoistuva lääkäri, erikoislääkäri, akuuttihoidon ja ensihoidon osaaja!

Olet tervetullut töihin monipuoliseen työyhteisöömme Kainuun keskussairaalan akuuttihoidon palveluihin, jotka tavoittavat 72 000 kainuulaista 24/7. Päivystyspalveluissa on vuosittain n. 40 000 kohtaamista.

KAKS:ssa on yhteispäivystys, jossa pääset monipuolisesti tutkimaan ja hoitamaan päivystyspotilaita. 24/7 Kainuun keskussairaalassa työskentelevät konservatiivinen ja operatiivinen etupäivystäjä, anestesiapäivystäjä sekä päivystävä gynekologi. Lisäksi ympärivuorokautisesti osaamistaan etulinjaan tarjoavat sisätautipäivystäjä, kirurgian pehmyt – ja kovapäivystäjät, lastenpäivystäjä ja radiologipäivystäjä. YLE-päivystyksessä toimii triagelääkäreitä aamusta iltaan.

Meillä on erinomaiset konsultaatiomahdollisuudet mm. neurologian, kardiologian, KNK:n ja silmätautien erikoisaloilla.

Työskentelemään pääset yhdellä työsopimuksella päivystyksen lisäksi myös ensihoidossa ja teho- sekä valvontaosastolla. Ohjaajinasi toimivat kokeneet erikoislääkärit akuuttilääketieteen, yleislääketieteen sekä anestesiologian, tehohoidon ja ensihoidon aloilla.

Sinulle pystymme rakentamaan työaikasi toiveitasi kuunnellen yksilöllisesti osaamisesi, koulutus- ja seniorituen tarpeesi huomioiden.

Akuuttipalveluissa saat omaa koulutustamme keskiviikkoaamuisin, valtakunnallista akuuttilääketieteen koulutusta torstaiaamupäivisin ja muina aamuina voit valita sairaalan muiden klinikoiden monipuolisesta koulutusannista itsellesi sopivimmat. Radiologian meetingtoiminta on nurkan takana odottamassa osallistumistasi. Meillä pyörii säännöllisesti myös trauma- ja hätätilapotilasharjoitukset. Neljä kertaa vuodessa kutsumme valtakunnallisesti kiinnostavia kouluttajia kylään ja kouluttaudumme koko akuuttihoidon palveluiden porukalla. Osallistumme myös valtakunnallisiin ja kansainvälisiin koulutuksiin.

Meillä akuuttihoidon palveluissa voit kouluttautua akuuttilääketieteen lisäksi yleislääketieteen, anestesiologian ja tehohoidon, ensihoidon, sisätautien sekä kirurgian saralla.

Muutaman sadan metrin päässä uudesta sairaalastamme sinua odottaa 9 edullista lyhytaikaismajoitukseen oivallisesti sopivaa vuokra-asuntoa. Myös pitkäaikaisemman kodin löytymisessä niin Kajaanissa, Sotkamossa kuin muuallakin Kainuun vaaramaisemissa tai järven rannalla autamme mielellämme.

Monipuolisten jo sairaalan takapihalta alkavien ulkoilumahdollisuuksien lisäksi sairaalastamme löytyvät oma kuntosali ja kirjasto.

Akuuttihoidon palveluissa on mahdollisuus toteuttaa käytännön työn ohella myös tieteellistä tutkimustyötä mm. ensihoidon saralla.

Tulethan kokemaan monipuolisen työyhteisömme henkilökohtaisesti!

Yhteystiedot

Katri Mäenpää
Päivystyspalveluiden ylilääkäri
katri.maenpaa@kainuu.fi
P. 040 6711 060

Sami Mäenpää
Akuuttihoidon palveluiden vastuualuepäällikkö
sami.maenpaa@kainuu.fi
P. 040 7970 690

Tiina Kähkönen
Akuuttihoidon palveluiden ylihoitaja
tiina.kahkonen@kainuu.fi
P. 044 7276 988